Роял Хелена - 100 човека
Отпечатай


или се обади на тел.: 0878 548 322
ПРОГРАМА
Роял Хелена - до 100 човека

Варна –Несебър: (5 -часов круиз от Варна до Несебър)

8.30ч. – Отплаване от Морска гара Варна. Уелкъм дринк: шампанско. На гостите се изнася инструктаж за безопасност. Информация и опознавателна обиколка на кораба. Ветроходство. Обучение по различни морски възли, забавления и игри. На борда са включени обяд по меню и минерална вода /500 мл/. Допълнително напитки - срещу заплащане.

Около 13.30ч. – Пристигане на морска гара Несебър.

Несебър - Варна: (5 -часов круиз от Несебър до Варна)

13.30ч. – Отплаване от Морска гара Несебър. Уелкъм дринк: шампанско. На гостите се изнася инструктаж за безопасност. Информация и опознавателна обиколка на кораба. Ветроходство. Обучение по различни морски възли, забавления и игри. Обяд по меню и минерална вода /500 мл/, включени в цената на борда. Допълнително напитки - срещу заплащане.

Около 18.30ч. – Пристигане на Морска гара Варна.

Варна - залив: ( 2 – часов круиз във Варненския залив)

10.00ч. – Отплаване от Морска гара Варна. Плаване в района на Варненския залив и комплексите с времетраене 2 часа. На гостите се изнася инструктаж за безопасност. Информация и опознавателна обиколка на кораба. Ветроходство. Музика. На борда се предлага 1 чаша шампанско, за децата – безалкохолна напитка. Допълнително напитки срещу заплащане.

12.00ч. – Връщане обратно на Морска гара.

Круизът се провежда и от 14.00ч. до 16.00ч. и от 17.00ч. до 19.00ч., както и от 20.00ч. до 22.00ч.

Несебър - Созопол: (3 -часов круиз от Несебър до Созопол)

9.00ч. – Отплаване от Морска гара Несебър. На гостите се изнася инструктаж за безопасност. Информация и опознавателна обиколка на кораба. Ветроходство. Обучение по различни морски възли, забавления и игри. Уелкъм дринк – чаша шампанско и една безалкохолна напитка. Допълнително напитки – срещу заплащане.

12.00ч. – пристигане в Марина Порт Созопол.

Созопол - Несебър: (3 -часов круиз от Созопол до Несебър)

9.30ч. – Отплаване от Марина Порт Созопол. На гостите се изнася инструктаж за безопасност. Информация и опознавателна обиколка на кораба. Ветроходство. Обучение по различни морски възли, забавления и игри. Уелкъм дринк – чаша шампанско и една безалкохолна напитка. Допълнително напитки – срещу заплащане.

12.30ч. – пристигане в Несебър.

Созопол - залив: ( 2 –часов круиз в Созополския залив)

16.00ч. – Отплаване от Марина Порт Созопол. Плаване в в залива с времетраене 2 часа. На гостите се изнася инструктаж за безопасност. Информация и опознавателна обиколка на кораба. Ветроходство. Музика. На борда се предлага 1 чаша шампанско, за децата – безалкохолна напитка. Допълнително напитки - срещу заплащане.

18.00ч. – Връщане обратно на Марина Порт Созопол.

Круизът се провежда и от 20.00ч. до 22.00ч.

Несебър - залив: ( 2 –часов круиз в Несебърския залив)

15.00ч. – Отплаване от Несебър. Плаване в в залива с времетраене 2 часа. На гостите се изнася инструктаж за безопасност. Информация и опознавателна обиколка на кораба. Ветроходство. Музика. На борда се предлага 1 чаша шампанско, за децата – безалкохолна напитка. Допълнително напитки - срещу заплащане.

17.00ч. – Връщане обратно в Несебър.

Круизът се провежда и от 10.00ч. до 12.00ч., възможност за провеждане от 17.00ч. до 19.00ч., както и от 20.00ч. до 22.00ч.
Цена:
  • от 37 евро на човек

Цената включва:
  • Капитан
  • Гориво
  • Пристанищни такси
  • Обяд
  • Застраховка