Начало    Лимузини под наем    София и региона    Най-новата лимузина в България 
Най-новата лимузина в България
Отпечатай


или се обади на тел.: 0878 548 322
ПРОГРАМА
Лимузина под наем в София за 16 човека

Брой пасажери: 16

Потопете се в лукс за вашето ергинско или моминско парти, за сватба, рожден ден или всякакъв повод с една от най-луксозните лимузини в България.

При тържествени случаи

сватби – трансфер до ритуални зали, ресторанти;
годежи – трансфер до ресторанти, клубове;
кръщанета – трансфер до църкви;
посрещане на майки с току що родени бебета от родилни заведения;
абитуриентски балове – трансфер до училища, ресторанти;
рожденни и именни дни – трансфер до ресторанти, клубове, нощни заведения;
партита (ергенски, момински, фирмени) – трансфер до избрани места за празнуване;
семейни празници (годишнини) – трансфер до любим ресторант или друго предпочитано място за отбелязване на годишнината.

При тези случаи лимузините могат да се ползват както за превозване на празнуващите (младоженци, годеници, абитуриенти, рожденници и именници, съпрузи с малките им деца, които ще бъдат кръщавани, съпрузи, решили да празнуват годишнина от сватбата си, колеги, решили да отпразнуват забележителен момент от работата им в тяхната фирма), така и за техни близки, роднини, приятели.
Трансферите могат да се съчетаят с обиколка на интересни места в населеното място, където се провежда тържеството, или с кратко пътуване до близки негови околности за правене на снимки, видеоклипове.

За гости на хотели

превозване до избран ресторант, клуб, нощно заведение и връщане обратно в хотела;
превозване до уговорено място за делова среща (офис, ресторант) и връщане обратно в хотела;
организиране на обиколка на забележителни места в населеното място, в което се намира хотела, както и на пътуване до интересни близки околности с правене на снимки, видеоклипове;
посрещане и изпращане на гостите от и до аерогарите в София, Варна, Бургас;
организиране на пътувания по Черноморието.

Тези услуги могат да се предложат за делови гости, за туристи, както и за певци и артисти по време на тяхните концерти и изяви в страната.

За рекламни дейности

Поради своята атрактивност лимузините са особено подходящи при организиране и провеждане на различни рекламни акции, при заснемане на рекламни клипове, фотосесии.

ЦЕНА :

1 час – 359 лева
3 часа – 699 лева
5 часа – 999 лева

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
шофьор
минибар зареден с бутилка испанско вино и бутилка минерална вода  • Пробегът се изчислява от началната до крайната точка в рамките на град София. Дестинациите извън София, вкл. тези в София Окръг, подлежат на таксуване на празния курс на цена 1 лев/kм. Официалните празници се таксуват по тарифа "четвъртък-неделя". Резервации, по-късни от 24 часа преди часа на наемане подлежат на 50% надбавка.
  • Датите между 16. и 31. май включително се таксуват на различни от стандартните цени, като минималният период за наемане на автомобил в този интервал е 3 часа.
  • Условията за трансфер са валидни в рамките на град София. Дестинации извън града подлежат на таксуване на използваните допълнителни часове и километри пробег.
  • Включеният минибар представлява бутилка испанско бяло вино и бутилка минерална вода 1.5 литра при поискване. По желание на клиента могат да бъдат заредени и допълнителни артикули срещу залащане и по предварителна заявка